29. 9. 2019.

Bilten Putnik, jesen 2019.


Godišnje doba sa najživljim bojama konačno je stiglo, a sa novim godišnjim dobom stiže i novi bilten Putnik. U novom izdanju elektronskog glasila za promociju planinarstva i boravka u prirodi nalaze se dva moja teksta, a ovog puta potpisujem i fotografiju koja se našla na naslovnoj strani. U nastavku slede stranice novog Putnika. Uživajte.



Integralnu verziju teksta o Klekovači, sa mnogo više fotografija, možete pročitati na blogu:





Tekst o klisuri Samarija takođe se nalazi na blogu, i to izdanje takođe ima mnogo više fotografija nego što je moglo da stane na stranice Putnika:
https://perpetuum-m.blogspot.com/2019/08/samarija.html



Osim ova dva teksta, u ovom izdanju se našla još jedna moja fotografija, kao ilustracija doprinosa planinarskog kluba Borkovac iz Rume republičkoj akciji Dan pešačenja 2019 (skroz dole levo). Naravno, i utisci sa ove akcije nalaze se na blogu:
https://perpetuum-m.blogspot.com/2019/09/dan-pesacenja-2019.html



Izgleda da su planinari bili aktivniji ovog leta, pa prilozi starih i novih saradnika čine novi Putnik jednim od zanimljivijih u poslednje vreme, a definitivno najobminijim ove godine, za sada. Celo izdanje, kao i obično, može se pročitati na sajtu Planinarskog saveza Vojvodine:
http://planinari.org.rs/putnik/Putnik108.pdf


DOPADA VAM SE OVAJ TEKST? PRATITE BLOG perpetuuM Mobile I PREKO FACEBOOKA:



Нема коментара:

Постави коментар